torstai 17. toukokuuta 2012

Kuvat

Virtuaalimaailmassa on siis melko olennaisessa osassa hevosten kuvat. Itse olen huono kuvaamaan, omistan huonon kameran enkä pääse mihinkään kisoihin kuvailemaankaan. Eli itse en niitä kuvia pahemmin itselleni voi hankkia.

No, hevostalli.netissä on päivittäin useita kuvien osto- ja myyntitopikkeja. Ht.netissä ei siis mun käsittääkseni saa rahalla myytäviä mainostaa, joten siellä puhutaan joko oravannahoista tai pelkästään nahoista. Silti on melko törkeää pyytää tavallisista digikuvista rahaa palkaksi, sillä aivan yhtä hyvin voisi saada samanlaisia, ehkä jopa parempiakin kuvia aivan ilmaiseksi, edes lupaa kysymättä.

Itse en suostu nahkoja maksamaan, ensinnäkin siksi, että sitä ei ole, ja toiseksi siksi, että pidän tämän harrastuksena, ja virtuaalihevoset on harrastus, jota voi harrastaa ilmaiseksi, tosin netti ja kone tietysti maksavat, mutta mihinkään muuhun ei tarvitse euroja käyttää.

Hyvistä kuvista ja ulkoasuista voin maksaa kuvilla (jotka on huonoja) ja teksteillä. Yleisin pyydetty tekstimuoto on valmennus, sillä niitä tarvitsee kaiken maailman laatuarvosteluihin yms.

Sitäkään en tajua, että ihmisille eivät möllökuvat kelpaa, vaan kaiken täytyy olla rakenteita ja kisakuvia. Sen vuoksi minunkaan kuvani eivät kelpaa, koska ovat tarhamöllöjä. Miksei möllöt kävisi, vaikka kyseessä olisi ihana hevonen?

Selena

1 kommentti:

  1. Samasta syystä pyydän aina kaikkia miulta piirroksia tilaavia harkitsemaan, tahtooko maksaa nahkoja pikseliavaruuteen jäävästä tuotoksesta. Ennemmin vaikka sitten tilaisi pikseliponista kunnon konkreettisen maalauksen, jota voisi käyttää ihan oikeastikin sisustuksessa.
    Ihmiset ottavat hirveän vakavasti nykyään virtuaaliheppailun, itse en ikinä suostuisi maksamaan euroja mistään virtuaalihevosiin liittyvästä. :T Jos vielä joskus domaininkin hankin niin se on kyllä ihan omia juttuja ajatellen hommattu, pikseliponit kulkisivat vaan siinä sivussa.

    VastaaPoista